Имате прашање? Дајте ни повик: +8617318897188

Избрана Производи

Сола фокусира на канцеларија електроника и да придонесе за обезбедување на водечките технологија за вас
висок јарбол светлина генерално се однесува на нов тип на осветлување уред се состои од челик светлинка светилка пол на над 15 метри и носител на висока моќ комбинирана ламба.

висок јарбол светлина

висок јарбол светлина генерално се однесува на нов тип на осветлување уред се состои од челик светлинка светилка пол на над 15 метри и носител на висока моќ комбинирана ламба.

5 години гаранција 20W до 200W двоен оружје соларни ЛЕР уличното осветлување

двојно рака соларни уличното осветлување

5 години гаранција 20W до 200W двоен оружје соларни ЛЕР уличното осветлување

Соларниот сите во една улица светло со фотоелемент може да се инсталира во градските улици, тротоари, плоштади, училишта, паркови, дворови, станбени области, области рудникот и на други места каде што треба отворено осветлување

интегриран соларни уличното осветлување во едно

Соларниот сите во една улица светло со фотоелемент може да се инсталира во градските улици, тротоари, плоштади, училишта, паркови, дворови, станбени области, области рудникот и на други места каде што треба отворено осветлување

Ние би можеле да се обезбеди ефикасност конверзија на соларна панел со висока ефикасност поликристални или црно-бело клетки andAdding алуминиумска рамка, темпериран Glass.5 years'warranty, не помалку од 90% од стандарден излез моќ е во рок од 10 години, 80% од стандарден излез моќ е во рамките на 25 години.

соларен панел

Ние би можеле да се обезбеди ефикасност конверзија на соларна панел со висока ефикасност поликристални или црно-бело клетки andAdding алуминиумска рамка, темпериран Glass.5 years'warranty, не помалку од 90% од стандарден излез моќ е во рок од 10 години, 80% од стандарден излез моќ е во рамките на 25 години.

WhatsApp Онлајн Chat!